Κοινωνία

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής για το θάνατο του πρώην Πρόεδρου του ΔΣ και επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Νίκου Κλάδου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στην Κομοτηνή σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, που συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση δια τηλεδιασκέψεως, έπειτα από νόμιμη πρόσκληση και εισήγηση της Προέδρου του, Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του ΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ εξέδωσε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του εκλιπόντος και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής πληροφορήθηκε με αίσθημα θλίψης τον θάνατο του εξαίρετου συμπολίτη μας Νίκου Κλάδου, ο οποίος διετέλεσε εξέχον μέλος του, καθώς εκλεγόταν ως δημοτικός σύμβουλος από το 1979 έως και το 1986, ενώ επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, τη διετία 1983-1984.  Ο Νίκος Κλάδος ήταν ένας άξιος πολιτικός συνομιλητής, αποτέλεσε το παράδειγμα του ενεργού πολίτη, που αγαπάει τον τόπο και τους ανθρώπους και διακρίθηκε για την οξυδέρκεια, την ευθύτητα και την εντιμότητά του. Ενεργό μέλος της κοινωνίας, τόσο επαγγελματικά όσο και πολιτικά, επιτέλεσε με συνέπεια και μαχητικότητα το έργο του, ενώ ταυτόχρονα στάθηκε άξιος οικογενειάρχης και καλός φίλος.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη στη γη της Κομοτηνής, που αγάπησε.

Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα

 α π ο φ α σ ί ζ ε ι     ο μ ό φ ω ν α

  • Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό τoυ εκλιπόντος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Να δωρηθεί στην μνήμη του το ποσό των πεντακοσίων ευρώ στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
  • Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Αιωνία του η Μνήμη.

                Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ             

   ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ

Back to top button