Προβληματίζει η περίπτωση του γιατρού από τον Εβρο: διαγνώστηκε ξανά θετικός ,έχασε τη γυναίκα του από τον κορωνοϊό

Θετικός ξανά στον κορονοιό γιατρός ο οποίος έχασε τη γυναίκα του από τον φονικό ιό – Θετικά και τα τέσσερα παιδιά του

Στην Ορεστιάδα, γιατρός παρουσίασε συμπτώματα κορoνοϊού στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αφού έκανε το τεστ, βγήκε θετικός και έκανε εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Έπειτα από αρκετές ημέρες τα συμπτώματα υποχώρησαν και επέστρεψε σπίτι του μετά από δύο αρνητικά τεστ.

Από κορονοϊό νόσησε και η σύζυγός του, η οποία τελικά κατέληξε αλλά και η πεθερά του, η κατάσταση της οποίας είναι καλή.

“Είμαι καταβεβλημένος”

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS στο Mega, ο γιατρός ο οποίος υποβλήθηκε σε νέο τεστ κορονοϊού που βγήκε θετικό, είπε ότι νοσεί από πνευμονία.

Έχω πνευμονία και μάλλον δεν είναι από κορoνοϊό. Δεν κάνω πυρετό, οι δείκτες είναι φυσιολογικοί απλώς είμαι καταβεβλημένος“.

Η σύζυγός του κατέληξε από κορονοϊό

Ο γιατρός αναφερόμενος στη σύζυγό του που κατέληξε από κορoνοϊό, είπε ότι είχε υποκείμενο νόσημα και “δεν αντιδρούσε σε κανένα μέτρο θεραπείας“.

Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα παιδιά του γιατρού είναι θετικά στον ιό.

Τι είχε προηγηθεί

Ο γιατρός από την Ορεστιάδα επισκεπτόταν συστηματικά για λόγους υγείας το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού αρχές Σεπτεμβρίου. Αφού έκανε το τεστ βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έκανε εισαγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Έπειτα από αρκετές ημέρες τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο γιατρός υπεβλήθη σε δύο τεστ με βάση το πρωτόκολλο και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Με βάση αυτά τα δεδομένα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι από κορονοϊό νόσησε και η 56χρονη σύζυγός του η οποία κατέληξε ενώ νόσησε και η πεθερά του 62χρονου.

Έπειτα από αρκετές μέρες που βρισκόταν σπίτι, ο γιατρός παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Αυτό προβλημάτισε τους γιατρούς και ο άνδρας μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και παραμένει ακόμη για νοσηλεία.

πηγή thetoc.gr

Exit mobile version