ΑστυνομικάΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΟικονομία

Πρόστιμα 10.000 ευρώ στην Κομοτηνή για καταστήματα που είχαν κλείσει στις 12 αλλά οι πελάτες κάθονταν απ έξω!

Όπως είχαμε προειδοποιήσει η Αστυνομία ,κατόπιν προφανώς εντολής από τα κεντρικά πραγματοποίησε “σαρωτικούς” ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κομοτηνή προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνταν η απαγόρευση λειτουργίας μετά τις 12. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα 10.000 ευρώ σε καταστήματα που ενώ είχαν κλείσει, υπήρχαν σε αυτά οι εργαζόμενοι που καθάριζαν αλλά και πελάτες που κάθονταν έξω στα τραπέζια τα οποία ήταν μαζεμένα.

Μάλιστα πολύ γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης στην Κομοτηνή έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο προφίλ του στο fb αποκαλύπτοντας ότι ,μετά από καταγγελία ,η Αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο και βρήκε στις 12 και 10 το κατάστημα μεν κλειστό ωστόσο στο εξωτερικό χώρο βρίσκονταν 22 άτομα,πελάτες και εργαζόμενοι “που είχαν σχολάσει και απλά ξεκουράζονταν”όπως αναφέρει.

Συνεχίζει λοιπόν λέγοντας :”Τώρα 10.000 ευρώ πρόστιμο και 3 μέρες κλειστά “ για να καταλήξει με την ευχή “Χρόνια πολλά σε όλους και….. Καλή λευτεριά”

Στην Κομοτηνή και τη Θράκη λοιπόν η μεγάλη μάχη για τον κορωνοϊό την στιγμή που στην Αθήνα ,όπου καταγράφονται σταθερά τα περισσότερα κρούσματα ,τα αντίστοιχα καταστήματα είναι ανοικτά.Συμπέρασμα αν οι πελάτες δεν φεύγουν στις 12 μάλλον οι επιχειρηματίες θα πρέπει να …χρησιμοποιούν βία για να τους απομακρύνουν και να γλιτώσουν το εξοντωτικό πρόστιμο…

Back to top button