ΑστυνομικάΚοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Ροδόπης

Την 26/11/2021 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Ροδόπης

.Στην συνέλευση παραβρέθηκαν :Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ν. Ροδόπης, Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΊΔΗΣ Μιχαήλ, το τιμώμενο πρόσωπο και επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης, οι πρόεδροι των Συνδέσμων: Δράμας κ. ΤΣΟΥΚΑΣ Στέργιος και ο Ταμίας ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ. Βασίλειος, Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης και ο Αναπλ. Η. Γραμματέας κ. ΡΗΓΑΚΗΣ Γεώργιος, Έβρου ο Γ. Γραμματέας κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του τοπικού τμήματος Διεθνούς Αστυνομίας Ν.Ροδόπης (I.P.A.)ΣΚΕΥΑ Ζωή και ο Γ. Γραμματέας ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος, ο ΒΑΛΕΡΑΣ Χρήστος Αντιπρόσωπος Ν.Ροδόπης του Ταμείου Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο ο ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.Ακόμη έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ( φορολογία αναδρομικών, επαναπολογισμός τής σύνταξης και προσφυγές.

Επίσης εξειδικευμένα άτομα από τον Ερυθρό Σταυρό, η Κα. ΜΠΕΝΑΒΙΔΟΥ Γεωργία και ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΟΥ Χριστίνα, παρουσίασαν στα παραβρισκόμενα μέλη σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Στο Τέλος έγινε ψηφοφορία, όπου ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Back to top button