ΑθλητισμόςΚορυφαία

Η Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης χορηγός του Πανθρακικού

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας :

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Ποτοποιια-Οινοποιια Θρακης Α.Β.Ε.Ε.

Ο φετινός χειμώνας ευελπιστούμε να μας χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές και νίκες, τις οποίες θα γιορτάσουμε με προϊόντα της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης Α.Β.Ε.Ε. Με μία σειρά προϊόντων που καλύπτει όλα τα γούστα και απαιτήσεις, η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε. έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πελατών της, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην διεθνή αγορά, με επώνυμα προϊόντα καθώς και προϊόντα παραγωγής της με ιδιωτική ετικέτα να διατίθενται σε περισσότερες από 30 χώρες ανά την υφήλιο.

Ποτέ όμως δεν ξεχνά και την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, καθώς στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια μας διαχρονικά, στάθηκε και στέκεται αρωγός στην υλοποίηση των μεγάλων στιγμών του Πανθρακικού μέσα στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους.

Είμαστε υπερήφανοι που μία τόσο μεγάλη επιχείρηση στέκεται στο πλευρό μας και είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή η σύμπραξη θα φέρει άριστα αποτελέσματα.

Back to top button