ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Ποιοι έκαναν δωρεές μέχρι τώρα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Δκτρια του “Σισμανόγλειου “Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κομοτηνής Μάγδα Γιαμουστάρη, απαριθμούνται όσοι προχώρησαν σε δωρεές ή εξέφρασαν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις ανάγκες του Ιδρύματος .

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της :

“Ευγνώμονες προς την αλληλεγγύη της πολύ-πολιτισμικής Ροδόπης μας, που καθημερινά προσφέρει στο Νοσοκομείο μας σημαντικές δωρεές σε μια συγκυρία που η συνδρομή, ο εθελοντισμός και η βοήθεια αποτελούν δώρο ζωής αλλά και πηγή δύναμης, αντοχής και αισιοδοξίας για όλους όσους μάχονται καθημερινά μέσα στη φωτιά για το πολυτιμότερο αγαθό μας, την υγεία, ευχαριστούμε από καρδιάς:

Τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την προσφορά μιας ηλεκτροκίνητης κλίνης πέντε διαφορετικών λειτουργιών με στρώμα και την αγορά ειδικού βαμβακερού υφάσματος για την κατασκευή μασκών.

Το δήμαρχο κ. Γκαράνη Ιωάννη και το Δ.Σ. του Δήμου Κομοτηναίων για την προσφορά δύο (2) αναπνευστήρων, ενός (1) μόνιτορ και οχτώ (8) αντλιών ύψους 43.000 ευρώ.

Το δήμαρχο κ. Αμέτ Ριτβάν και το Δ.Σ. του Δήμου Αρριανών για την προσφορά ειδών υψηλής προστασίας προσώπου, αξίας 10.000 ευρώ.

Τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Αχμέτ Ιμπράμ για τη προσφορά 70 στολών υψηλής προστασίας.

Τον πρόεδρο κ. Γραβάνη Αντώνη και το Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, για την προσφορά και εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος στο isobox απομόνωσης και λήψης δείγματος ασθενών και τριών (3) θερμομέτρων ανέπαφης θερμομέτρησης.

Την πρόεδρο κ. Γιάννα Χατζηαντωνίου και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης για την προσφορά των 3.000 ευρώ σε είδη ατομικής προστασίας.

Τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κ. Ισά Σελήμ για την προσφορά τεσσάρων (4) αναπηρικών αμαξιδίων και δεκαπέντε (15) στολών καθαριστριών.

Τον ταξίαρχο κ. Μπόγδο Ιωάννη της ΧΧΙ Ταξιαρχίας για την άμεση εγκατάσταση ειδικής σκηνής ένδυσης και έκδυσης των πληρωμάτων ασθενοφόρων.

Την εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. για την δωρεά κατασκευής βάσης σκυροδέματος για την τοποθέτηση μεταλλικού οικίσκου.

Την εταιρεία ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά καθαρού οινοπνεύματος ποσότητας δέκα βαρελιών.

Την εταιρεία ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ για την προσφορά ενός κιλού ρολών πολυαιθυλενίου και ενός κιλού σακούλες νάιλον διαφανείς.

Την εταιρεία ELINA ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για την προσφορά compact monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων.

Τους κυρίους Μπακαλίδου Ζωή, Πουτουρίδη Γεώργιο, Πουτουρίδου Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω, Νεραντζή Ελένη και Κοζαντζή Νεσλά για την εθελοντική κατασκευή πεντακοσίων μασκών προστασίας.

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Κομοτηνής για την καθημερινή 24ωρη εθελοντική παρουσία του στην πύλη του Νοσοκομείου αναλαμβάνοντας τη θερμομέτρηση όλων των εισερχόμενων.

Και έπεται συνέχεια!”

Η ίδια καταλήγει παραφράζοντας την ρήση του Τσώρτσιλ: “Δεν πολεμούν σαν ήρωες οι νοσηλευτές, οι νοσηλεύτριες, το ιατρικό, το παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου! Οι ΗΡΩΕΣ πολεμούν σαν αυτούς!”

Back to top button