Pharmathen:Δωρεά 20 προστατευτικών θωράκων στην Αστυνομική Δνση Ροδόπης

Σήμερα και ώρα 10:00΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε παράδοση – παραλαβή είκοσι (20) επιχειρησιακών προστατευτικών θωράκων για την διμοιρία της Δ.Α. Ροδόπης.

Οι θώρακες ήταν χορηγία της  εταιρίας «Pharmathen», μετά από αίτημα της Ένωσής μας που υποβλήθηκε την 17-11-2020 και έγινε αποδεκτό από την εταιρία την 30-11-2020.

Η χορηγία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. της Ένωσής μας και οι θώρακες αμέσως μετά από την παραλαβή τους, παραδόθηκαν από το Προεδρείο της Ένωσής μας στον επικεφαλής της διμοιρίας της Δ.Α. Ροδόπης Υ/Α΄ ΠΕΝΤΕΡΙΔΗ Γεώργιο.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υλικού παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Ηλίας ΚΑΖΟΣ Head of Quality Control/QP, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κα. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Ροδόπης κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α Ροδόπης κ. ΛΟΥΚΑΣ Κωνσταντίνος και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Δ.Α. Ροδόπης Υ/Α΄ ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρία «Pharmathen», για την σημαντική αυτή χορηγία που αποτελεί αδιάψευστο δείγμα αναγνώρισης και έμπρακτης στήριξης του δύσκολου έργου που προσφέρουν οι αστυνομικοί της Ροδόπης, αναπτερώνει το φιλότιμο των συναδέλφων μας στο οποίο και βασίζεται κατά κύριο λόγο η εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος 6978161047    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος  
Exit mobile version