Ελλάδα

Περιοδεία Σ. Κούλογλου στην Αν.Μακεδονία-Θράκη με το ντοκιμαντέρ “La strategia”

Περιοδεία σε πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, παρουσιάζοντας το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής Τηλεόρασης “La Strategia” για τo σκάνδαλο Novartis αλλά και συζητώντας με το κοινό.

Το Σάββατο στις 12.00 θα βρίσκεται στη Δράμα, καλεσμένος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, στον κινηματογράφο Ολύμπια.
Στις 19.00 της ίδιας μέρας θα βρεθεί στη Χρυσούπολη καλεσμένος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νέστου μαζί με τη Βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis Δώρα Αυγέρη ενώ στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συμμετάσχει και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Α. Καρασαββόγλου. 
Την Κυριακή το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αλεξανδρούπολη, στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, στις 12.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Το ντοκιμαντέρ “La strategia” των ερευνητών-δημοσιογράφων Μ. Ροσέλι και Μ.Ταλιαμπούε ρίχνει φως στα άδυτα της Novartis με ντοκουμέντα στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας αλλά και συνεντεύξεις προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις αμερικανικές αρχές και αποκαλύπτουν τις παράνομες πρακτικές της εταιρίας.

Back to top button