ΚοινωνίαΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Παράταση στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και το Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών

Η ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση των πολιτών στο κοινό προσκλητήριο του Δήμου Κομοτηνής, της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, σε συνεργασία με το Ουκρανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό οδήγησε σε παράταση μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου.  

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής  (οδός Γ. Μαρασλή 1), τις ώρες 08:00 με 14:00.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083344.   

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:  

-ΦΑΡΜΑΚΑ (επίδεσμοι, τσαντάκια πρώτων βοηθειών, παυσίπονα, αντιπυρετικά, οινόπνευμα, σιρόπια αντιβηχικά, Betadine, γάζες)

-ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

-ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ

– ΖΕΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

-ΣΕΝΤΟΝΙΑ

-ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Κονσέρβες, Μακαρόνια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Καφέ, Όσπρια, Μπισκότα).

-ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ.

-ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από δημότες, συλλόγους και φορείς θα αποσταλούν από τον Δήμο Κομοτηνής στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη μεταφορά τους θα αναλάβει το Ουκρανικό Προξενείο ώστε να φτάσουν στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.   

Back to top button