Παράσταση διαμαρτυρίας των Αστυνομικών της Ροδόπης με αίτημα την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων

       Μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022 και έμπροσθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε  συμβολική Παράσταση Διαμαρτυρίας των μελών του Δ. Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Ροδόπης με τη στήριξη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας την οποία  εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σταύρος Φέτσκος και ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Θεόφιλος Παπαδάκης .

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΑΥ Ροδόπης:

          “Η κίνησή  μας αυτή, ανοίγει τον κύκλο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Ένωσής μας, μέσω των οποίων  αξιώνουμε  από την Κυβέρνηση, την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία:

        -Να επιδείξουν έμπρακτα τον δέοντα σεβασμό στο δικαίωμά μας για εργασιακή και οικονομική αξιοπρέπεια.

        -Να καλύψουν επιτέλους με μεταθέσεις αστυνομικών τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης, γιατί έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν τόσο το αυτονόητο δικαίωμα των Ροδοπαίων συμπολιτών μας στην ασφαλή διαβίωση, όσο και τα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας.

         -Να μας χορηγήσουν άμεσα ασφαλή οχήματα και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας – τους οποίους με πίστη και φιλότιμο υπηρετούμε- υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας.

        Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας και τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, για τη διαχρονική δυναμική τους στήριξη στους δίκαιους αγώνες μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και της κοινωνίας που υπηρετούμε!!!                       

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ” καταλήγει η ανακοίνωση  

Exit mobile version