ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης ο Κώστας Ναλμπάντης

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜΘ αλλά και του περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης Kώστα Ναλμπάντη ,για προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε πριν από λίγο σε σχετική ανάρτησή του ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.Ο κ Μέτιος ανάφερε:

“Με συγκίνηση δέχτηκα στο γραφείο μου τον κ. Κώστα Ναλμπάντη με αφορμή την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜΘ και του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης.

Με τον Κώστα Ναλμπάντη μας συνδέει μακρά φιλία βασισμένη σε αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Στα πλαίσια της κοινής μας θητείας, τόσο στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κομοτηνής, όσο και στο δεύτερο βαθμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ, είχαμε πάντα πολύ καλή συνεργασία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και δράσεων. Ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να εκτιμήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος του, ενώ σε δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ήταν πάντοτε Παρών.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την προσφορά του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.”κατέληξε ο Περιφερειάρχης .

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές του 2019 στην ΠΕ Ροδόπης οι επόμενοι σε σταυρούς υποψήφιοι σύμβουλοι ήταν ο Βασίλης Λούρμπας νυν Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και ακολούθως η πρώην Αντιδήμαρχος Κομοτηνής Κατερίνα Ιωαννίδου.

Back to top button