Βουλευτικές εκλογές 2023Κορυφαία

Παραιτήθηκε ο Τζήμερος από Πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας :”Κλείνει ο πολιτικός μου κύκλος”

Η Εθνική Δημιουργία του Θάνου Τζήμερου δεν πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει στις εθνικές εκλογές και ο πρόεδρος του κόμματος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι με το 0,80% και τους 42.049 ψήφους που έλαβε το κόμμα του, «κλείνει ο πολιτικός του κύκλος».

«Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές, αλλά είμαστε λίγοι» ανέφερε.

Σε ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος ανέφερε σε ανάρτησή του: «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά.

Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι.

Τη χώρα, από το 1981, την κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Πράσινο, κόκκινο και μπλε. Φορολογώντας ό,τι παράγει, για να μοιράζει επιδόματα σε δήθεν ευάλωτους, εξαγοράζοντας την ψήφο τους. Μέχρι όλη η χώρα να γίνει ευάλωτη. Να είστε καλά. Καλή τύχη».

Back to top button