ΚορυφαίαΚοινωνία

Παραιτήθηκε από Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη ο Παύλος Δαμιανίδης

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη γνωστοποίησε σήμερα με σχετική ανάρτηση στο fb ο κ Παύλος Δαμιανίδης επικαλούμενος “προσωπικούς λόγους” .Ο ίδιος ανάφερε ότι η παραίτησή του είχε υποβληθεί από τον Οκτώβρη και δεν σχετίζεται με τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν.Η ανακοίνωσή του κ Δαμιανίδη είναι η εξής:

Προσωπικοί λόγοι που περιορίζουν σημαντικά τον διαθέσιμο χρόνο μου με οδήγησαν στο να υποβάλλω στην Αθήνα, στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής.

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου μας και των ιδιαίτερα μεγάλων οργανωτικών αναγκών που προέκυπταν από αυτές, μου ζητήθηκε να παραμείνω τουλάχιστον μέχρι το τέλος των εκλογών, προκειμένου να βοηθήσω στην ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, πράγμα το οποίο και αποδέχθηκα.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, ήρθε η ώρα να κλείσει και ο τρίτος κύκλος της παρουσίας μου στη θέση αυτή, η οποία συνολικά υπερβαίνει τα 8 χρόνια.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Κίνημα μας, μετά την εκλογή και του νέου Προέδρου μας, δείχνει να έχει αποκτήσει και πάλι μια μεγάλη δυναμική στην Ελληνική κοινωνία και είμαι πραγματικά αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα, όλοι μαζί, θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα.

Παραμένω πάντα ενεργό μέλος του Κινήματος μας και στη διάθεση του νέου Προέδρου και των οργάνων μας, για οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των συλλογικών μας στόχων.”

Back to top button