ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Παραιτήθηκαν ο Γρηγόρης Δημητριάδης, γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και ο Δκτης της ΕΥΠ

Η εξέλιξη «βόμβα» για την παραίτηση ενός από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού ήρθε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (05.08.2022): ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτησή του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την έκανε δεκτή.

Η παραίτηση έγινε γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό».Η παραίτηση Δημητριάδη έρχεται στη «σκιά» των δημοσιευμάτων σχετικά με τις παρακολουθήσεις αλλά και της μηνυτήριας αναφοράς που υπέβαλλε στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, καταγγέλλοντας απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του

Παραιτήθηκε και ο Δκτης της Ε.Υ.Π

Δεν πρόλαβε να “στεγνώσει” το μελάνι από την παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και ήρθε μια ακόμη παραίτηση: αυτή του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων.

Και ενώ η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, του πιο στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, δεν συνδέεται με την υπόθεση των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, αυτή του διοικητή της ΕΥΠ, συνδέεται και μάλιστα γίνεται λόγος για λάθος χειρισμούς.

Back to top button