ΑθλητισμόςΚορυφαία

Πάνθραξ: φουλ ολοταχώς για την τρίτη νίκη …

Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης το Σάββατο στις 15:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θέλει να κάνει το 3/3 και για τον λόγο αυτόν καλεί όλον τον κόσμο να βρεθεί στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα νίκη απέναντι στον συγκάτοικο στην κορυφή Ορφέα Ξάνθης.

Μέχρι στιγμής δεν προβλήματα στις προπονήσεις ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης ζήτησε σοβαρότητα και πειθαρχία 

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ, η τιμή για τους φοιτητές με την επίδειξη του ΠΑΣΟ είναι στα 5 ευρώ ενώ θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας των 80 και 120 ευρώ.

Mειωμένο εισιτήριο για φοιτητές

Η Διοίκηση του Πανθρακικού, θέλοντας να επαναφέρει τον δίαυλο επικοινωνίας με το έντονο φοιτητικό στοιχείο της πόλης, ανακοινώνει πως από εδώ και στο εξής με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα εισέρχονται στο ΔΑΚ με το 50% του εισιτηρίου, δηλαδή τα 5 ευρώ.

Διαχρονικά οι φοιτητές ήταν στο πλευρό του Πανθρακικού αποτελώντας πρεσβευτές της ομάδας μας στις πόλεις τους. Μάλιστα δεν σταμάτησαν ποτέ να ενδιαφέρονται για την ομάδα του Πανθρακικού ακόμα και αν έφυγαν από την πόλη μας.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου καλούμε όλη την φοιτητική κοινότητα να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Back to top button