Πανθρακικός :ανακοίνωσε Μπαϊκαρά

Σε μια σπουδαία προσθήκη, την πρώτη για την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα προχώρησε ο Πανθρακικός, αφού ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Μπαϊκαρά φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού από το 2011 έως το 2016 καταγράφοντας 156 συμμετοχές με 12 γκολ και 15 ασίστ σε Super League, Football League και Κύπελλο Ελλάδος, όντας από τα πιο αγαπητά παιδιά της κερκίδας στην πόλη της Κομοτηνής.

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Ντενίζ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του Πανθρακικού καθώς έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για 5 χρόνια ζώντας μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας. Μεταξύ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Skoda Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Μπαϊκαρά αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή – πρότυπο και μετράει συνολικά 243 συμμετοχές στην Super League με 15 τέρματα και 194 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League (2η κατηγορία).

Για τη μεταγραφή του συνέβαλε τα μέγιστα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συλλόγου Σαλή Αλμπέρ (Αλμπέρτο), καθώς τους δύο συνδέει μία ειλικρινής σχέση εκτίμησης και φιλίας.

Τρ. Αραμπατζής ,thrakisports

Exit mobile version