Πάνος Παρακελίδης ,Πρόεδρος Κοινότητας Προσκυνητών με αφορμή το κλείσιμο της Τράπεζας στην Ξυλαγανή: «Η περιοχή να αντιμετωπιστεί με πνεύμα υπέρβασης. μέχρι τότε η Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη θα είναι ένα κακόγουστο αστείο»

Με μία πολύ εύστοχη ως προς την ουσία της ανάρτηση στην ομάδα «Προσκυνητές Ροδόπης» ο Πρόεδρος της Κοινότητας Προσκυνητών του Δήμου Μαρώνειας Σαπών μέσα σε λίγες γραμμές ,λέγοντάς τα έξω από τα δόντια συμπυκνώνει την ουσία της ασκούμενης πολιτικής για τη Θράκη. Προσυπογράφουμε κάθε λέξη του κειμένου του που ακολουθεί:

«Για εθνικούς λόγους στην περιοχή μας θα έπρεπε να βλέπουμε συνεχώς ουσιαστική ανάπτυξη με στοχευμένες παρεμβάσεις στα πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Αυτά ως προς τη θεωρία…στην πραγματικότητα αυτό που διαχρονικά βλέπουμε είναι μια περιοχή που παραμένει στο έλεος της τύχης της και το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος είναι άλλη μια φυσική εξέλιξη της εγκατάλειψης που βιώνουμε στην ευρύτερη περιοχή.

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή αυτή η περιοχή θα αντιμετωπιστεί από την Ελληνική πολιτεία με πνεύμα Υπέρβασης ως προς τις ανάγκες της ώστε να γίνει κατανοητό πως η θεραπεία δε βρίσκεται πλέον στις ασπιρίνες αλλά στις κορτιζόνες…μέχρι τότε κάθε “ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” στα μάτια μας δε θα είναι τίποτα περισσότερο από άλλο ένα κακόγουστο αστείο.»

Exit mobile version