Δεν παίζονται οι άνθρωποι:ξεκινούν πλευρικά διόδια στον Ίασμο εν μέσω πανδημίας!

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει .όπως πληροφορούμαστε αιφνιδίως  από την Αστυνομία ,ήδη από χθες εφαρμόζονται μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στον κόμβο του Ιάσμου τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδό του προκειμένου να κατασκευαστούν πλευρικά διόδια.

Η απόφαση είναι πραγματικά εξοργιστική αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε εν μέσω απαγορεύσεων κυκλοφορίας των πολιτών προκειμένου να μην διασπαρεί ο ιός ενώ  έχουμε μπροστά την στατιστική αύξηση των κρουσμάτων με ότι αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται για την απρόκλητη κίνηση στους δρόμους των υπηρεσιών πρώτης ανάγκης.

Βέβαια όπως σημειώνει η Αστυνομία από τις εργασίες που θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα του Απρίλη δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων η οποία και θα γίνεται ,εν μέσω κατασκευών κανονικά.

Από τον Δήμο ή άλλο φορέα του Δήμου δεν διαβάσαμε κανένα σχόλιο ή ανακοίνωση επί του θέματος.

Στη Ροδόπη είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή των διοδίων στις Σάπες και τη ΒΙΠΕ χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις και με το οδόστρωμα της Εγνατίας αν αναμονή της περιβόητης εργολαβίας να βρίσκεται σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση .

Αυτά τα διόδια είναι τα τρίτα που θα κατασκευαστούν στην Ροδόπη

Δημήτρης Χαρίτου : Να παγώσει η κατασκευή των πλευρικών διοδίων Ιάσμου εν μέσω πανδημίας

Ερώτηση βουλευτή Δημήτρη Χαρίτου προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου ζητάει από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να παγώσει η κατασκευή των πλευρικών διοδίων Ιάσμου εν μέσω πανδημίας. Ο βουλευτής τονίζει ότι αυτήν τη χρονική στιγμή είναι αναγκαία η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση των πολιτών μέσω της Εγνατίας Οδού, ενώ η χρήση του ανισόπεδου κόμβου και η κίνηση των οχημάτων μέσω της Εγνατίας είναι ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα  μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Κομψάτου.

Καθώς στόχος όλων πρέπει να είναι η προστασία της υγείας των πολιτών και καθώς 2,5 χρόνια μετά την κατάρρευσή της η γέφυρα Κομψάτου δεν έχει αποκατασταθεί, ο βουλευτής ρωτάει τον υπουργό αν θα παγώσει την κατασκευή των πλευρικών διοδίων και αν θα επανεξετάσει την αναστολή λειτουργίας τους τουλάχιστον έως ότου αποκατασταθεί η γέφυρα Κομψάτου. ,καταλήγει ο βουλευτής

Exit mobile version