Οζγκιούρ Φερχάτ:”Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΜΘ προάγγελος της πολιτικής κυριαρχίας και αποδοχής του από την κοινωνία”

Η περιοδεία σηματοδοτεί την ετοιμότητα μας όσον αφορά τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις και εκλογές με επεξεργασμένα προγράμματα διακυβέρνησης της χώρας από την προοδευτική κυβέρνηση του κόμματος μας υπό την αρχηγία του Αλέξη Τσίπρα” ανέφερε μιλώντας στη Ροή news o Αναπληρωτής Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Ροδόπη και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ,Οζγκιούρ Φερχάτ με αφορμή την επίσκεψη αλλά και την θερμή υποδοχή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Καβάλα .

Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πως θα είναι υποψήφιος από την ΑΜΘ για την ΚΕ του κόμματος στις προσεχείς εσωκομματικές διαδικασίες της 15ης Μαίου.

Ολόκληρη η δήλωσή του είναι η εξής :

“Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στην Καβάλα θα ήθελα να διατυπώσω την σαφή πολιτική και κοινωνική εικόνα που εισπράξαμε όσοι και όσες βρεθήκαμε στο πλευρό του προέδρου.

Η χθεσινή μέρα θεωρείται προάγγελος της πολιτικής κυριαρχίας και πλήρης αποδοχής του ιδίου του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των προοδευτικών πολιτικών και προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ από την ευρεία πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η περιοδεία σηματοδοτεί την ετοιμότητα μας όσον αφορά τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις και εκλογές με επεξεργασμένα προγράμματα διακυβέρνησης της χώρας από την προοδευτική κυβέρνηση του κόμματος μας υπό την αρχηγία του Αλέξη Τσίπρα.

Η συμπίεση των κοινωνικών δυναμεων και ομάδων από τις λάθος πολιτικές της κυβέρνησης,η καταστραμμένη οικονομία,η ανεργία,η ενεργειακή κρίση,οι επιπτώσεις της πανδημίας,το ζοφερό μέλλον που περιμένει την νεολαία μας, η επισφαλής μετάβαση στην αυριανή μέρα της κοινωνιας και της χωρας βρίσκουν λύση σωτηρίας στο πρόσωπο του προέδρου και του κόμματος μας.

Ενα δεύτερο πολύ σημαντικό βήμα που έγινε χθες ήταν η άμεση επαφή και σύνδεση με την  μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου σε μια περίοδο που το κόμμα μας μεταβαίνει σε μια νέα εποχή καθώς στις 15 Μαϊου εκλέγουμε από την βάση τον Πρόεδρο μας και την κεντρική επιτροπή του κόμματος που έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος από την  ΑΜ-Θ εκπροσωποντας την Ροδόπη .

Παράλληλα καταφέραμε να κάνουμε ξανά άμεση πραγματική δημοσκόπηση στον λαό ο οποίος επικύρωσε την αμέριστη στήριξη του δείχνοντας τον δρόμο για την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π Σ και τον αυριανό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Η παρουσία μου ως εκπρόσωπος της Ν.Ε Ροδόπης χαρακτηρίστηκε από την καλύτερη κατανόηση των ενδοπεριφερειακων προβλημάτων των πολιτών και μας προσέφερε την αμεσότερη αναζήτηση λύσεων ενώ μέσω των πολυπληθων ραδιοτηλεοπτικών καλυψεων κατάφερα στο όνομα της συλλογικότητας που υπηρετώ να αναφερθώ στα προβλήματα που απασχολούν την περιφέρεια μας και ειδικά τον νομο Ροδόπης.

Στο τέλος της ημέρας το μήνυμα νικης που δώσαμε μαζί με τον Α.Τσιπρα για μια νέα ΑΡΧΗ για την κοινωνία και την χώρα περιλαμβάνει ως αρχικό στάδιο την μετατροπή της 15ης Μαϊου των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ σε μια πανηγυρική γιορτή δημοκρατιας.

Τελος ευχαριστώντας εσας και όλα τα ΜΜΕ θα ήθελα να καλέσω στο όνομα του προέδρου και του κόμματος τους χιλιάδες συμπολίτες μας στην Ροδοπη και γενικοτερα στην ΑΜ-Θ να προσέλθουν στις κάλπες και να αποτελέσουν ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο για την μεγάλη προοδευτική αριστερή δημοκρατική παράταξη.” καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής .

Η φωτογραφία από την χθεσινή επίσκεψη…

Exit mobile version