Ολοκληρώνεται με επιτυχία στην Κομοτηνή το 21ο Συνέδριο Ψυκτικών Ελλάδας (φωτογραφίες)

Ολοκληρώνεται με επιτυχία αυτήν ώρα στην Κομοτηνή ,στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου στην Κομοτηνή το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυκτικών το οποίο διοργανώνεται σε Συνεργασία με τον Σύλλογο της Ροδόπης που ανέλαβε και την ευθύνη του .Η έναρξη του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Μητροπολίτη Παντελεήμονα ,του Προέδρου της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργου Καββαθά,βουλευτών ,θεσμικών ,Προέδρων Επιμελητηρίων και φυσικά των επαγγελματιών ψυκτικών που ήρθαν στην Κομοτηνή από όλα τα μέλη της χώρας.

Το Συνέδριο της Κομοτηνής είχε επετειακό και χαρακτήρα καθώς ο Πανελλήνιος Σύλλογος συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής . Κατα τη διάρκεια του συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο με σημείο αιχμής την ένταξη των επαγγελματιών σε προγράμματα του ΕΣΠΑ για την ανανέωση των εργαλείων και των οχημάτων που χρησιμοποιούν καθώς και την υποχρεωτική πιστοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου βάσει σχετικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού που ισχύει από το 2015 όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Προέδρος Ψυκτικών Ροδόπης Παντελής Χαβιαράς.

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ οι Σύνεδροι απόλαυσαν παραδοσιακή Θρακιώτικη βραδιά με τα μέλη του Συγκροτήματος του Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής και την ορχήστρα του Γιώργου Συμεωνίδη.

Exit mobile version