Χωρίς κατηγορία

Ο Βασίλης Λούρμπας ορκίστηκε πριν από λίγο Περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης- Ανακοίνωσε ταυτόχρονα και την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου και του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Παύλου Δαμιανίδη, ορκίστηκε νέος Περιφερειακός Σύμβουλος ο κ. Βασίλης Λούρμπας.

Ο κ. Λούρμπας, καρδιολόγος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και εκλεγμένος στην Π.Ε. Ροδόπης, αναλαμβάνει τη θέση του κ. Κωνσταντίνου Ναλμπάντη, που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Μετά την πράξη ορκωμοσίας ο κ. Μέτιος συνεχάρη τον νέο περιφερειακό σύμβουλο για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και μία εποικοδομητική θητεία.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά ανακοινώνοντας και την υποψηφιότητά του εκ νέου με την παράταξη του κ Μετιου στις εκλογές του Οκτώβρη του 2023:

“Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω από σήμερα καθήκοντα περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης στη θέση του Κωνσταντίνου Ναλμπάντη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους.

Με αυτήν την αφορμή θα ήθελα να συγχαρώ τον Κώστα Ναλμπάντη για την πολυετή προσφορά του στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο για την πολύ καλή μεταξύ μας συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Για αυτό ανακοινώνω πως θα είμαι δίπλα του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης και στις επόμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.”

Back to top button