ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζ

Ο Πέτρος Ζωγράφου απαντά στους επικριτές της σύμπραξης στο Δήμο Κομοτηνής: “Ο Τάσος Βαβατσικλής δεν έθετε διαχωριστικές γραμμές και αποκλεισμούς. Κριτής όλων ο λαός που αποφασίζει ποιους θα στείλει στα έδρανα του Δήμου”

Απάντηση στους επικριτές της κίνησης της παράταξης “Ξε-Κίνημα για την Πόλη ” να συμπράξει με την “Κοινωνία Πολιτών” του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη ,δίνει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Ζωγράφου. Ο κ Ζωγράφου τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της δημοτικής παράταξης και αντιδιαστέλει στις επικρίσεις την συμπεριφορά του αείμνηστου Δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή ο οποίος ,όπως αναφέρει” δεν έθετε καμία διαχωριστική κομματική γραμμή και κανέναν πολιτικό αποκλεισμό στο νέο σχήμα που δημιούργησε.”

Καταλήγει δε ότι όλοι κρίνονται από το λαό ο οποίος και “αποφασίζει ποιους θα στείλει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κι αυτός αποφασίζει σε ποιους θα εμπιστευτεί τη διακυβέρνησή του.

Η ανακοίνωση :

Η συνένωση της παράταξης μας «Ξε-Κίνημα για την πόλη» με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής «Κοινωνία Πολιτών» έγινε με κοινή απόφαση των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων. Ανθρώπων που ανταποκριθήκαμε στο πολιτικό κάλεσμα του αείμνηστου επικεφαλής μας Τάσου Βαβατσικλή, ενταχθήκαμε στη νέα Δημοτική Παράταξη που δημιουργήθηκε το 2019 και τιμηθήκαμε από τους συνδημότες μας με την ψήφο τους.

Ο αείμνηστος ιδρυτής της παράταξής μας δεν έθετε καμία διαχωριστική κομματική γραμμή και κανέναν πολιτικό αποκλεισμό στο νέο σχήμα που δημιούργησε. Προαπαιτούμενο για να ενταχθούμε ήταν η θέληση να υπηρετήσουμε αυτόν τον τόπο με ήθος, συνέπεια και πίστη στον άνθρωπο και στις αξίες του.

Η στάση του ίδιου, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο, ήταν συνετή, με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας. Ούτε μία στιγμή δεν επέλεξε τη στρατηγική της σύγκρουσης και της άκριτης ακύρωσης των πάντων.

Σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθετε εμπεριστατωμένα τις απόψεις του και συμφωνούσε με τη Δημοτική Αρχή διά της ψήφου του σε πλείστα θέματα που είχαν να κάνουν με το καλό του Δήμου μας. Όλοι όσοι προσπαθούν ν’ ακυρώσουν την πολιτική παρουσία των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, θέλουν να υπηρετήσουν δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.

Η πόλη και οι οικισμοί μας έχουν ανάγκη την δουλειά και τη συναίνεση κι όχι αφορισμούς κι εκτόξευση λάσπης και κατηγοριών. Όλοι μας κρινόμαστε από τον κυρίαρχο λαό. Αυτός αποφασίζει ποιους θα στείλει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κι αυτός αποφασίζει σε ποιους θα εμπιστευτεί τη διακυβέρνησή του.

Back to top button