Ο νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Μελάς αποκλειστικά στην “Αγροτική Ματιά”: από του χρόνου το ΟΣΔΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ (web tv)

Την είδηση ότι από το 2022 την κεντρική διαχείριση του ΟΣΔΕ θα έχει ο ΟΠΕΚΕΠΕ ένα χρόνιο αίτημα του αγροτικού χώρου, αποκάλυψε μιλώντας στην Αγροτική Ματιά της ΑLFA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και στους Σάκη Αντωνίου και Κυριάκο Κρόκο ο νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Μελάς .

Ο κ Μελάς που παραχώρησε στην κορυφαία αγροτική εκπομπή της Βορειοανατολικής Ελλάδας την πρώτη συνέντευξη του μετά από την επίσημη ανάληψη της θέσης του στον ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τους λόγους της καθυστέρησης των πληρωμών μέχρι σήμερα ενώ διαβεβαίωσε τους αγρότες πως το χρονοδιάγραμμα των υπολοίπων που απομένουν θα τηρηθεί χωρίς παρεκκλίσεις .

Για το ΟΣΔΕ είπε ότι θα ανοίξει και αυτό μέσα στον Απρίλιο και ενδεχομένως να κλείσει τον Ιούνιο με μικρή παράταση που σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσει την εμπρόθεσμη καταβολή της προκαταβολής των ενισχύσεων τον Οκτώβρη.

Ο Δημήτρης Μελάς μίλησε και για τη Νέα ΚΑΠ τονίζοντας ότι οι αγρότες πρέπει να ενημερωθούν καλά πριν την εφαρμογή της.

Στην ίδια εκπομπή ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ μίλησε για τις μεγάλες εκκρεμότητες του π4ωτογενούς τομέα στη Ροδόπη χαρακτηρίζοντας το έργο του Κομψάτου ως “εθνικής σημασίας έργο”.

Παρακολουθείστε την εδώ

Exit mobile version