O Mεβλούτ Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή(web tv-φωτογραφίες)

“Ιδιωτική επίσκεψη ” στην Θράκη πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου .Ο κ Τσαβούσογλου έφτασε αεροπορικώς το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία του Υπουργείου εν όψει των επαφών του με τον Έλληνα ομόλογό του σήμερα το βράδυ και πολυπληθή ομάδα δημοσιογράφων.

Τον Τούρκο Υπουργό υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία κατευθύνθηκε στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής .

Εκεί ο Τούρκος Υπουργός συναντήθηκε με στελέχη της μειονότητας την οποία από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους αποκαλεί “τουρκική” ενώ ιδιαίτερη σημειολογική αξία είχε η συνάντηση με τους λεγόμενους “εκλεγμένους” μουφτήδες Ιμπαρήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ

Το μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο “Τζελάρ Μπαγιάρ” της Κομοτηνής ήταν ο επόμενος σταθμός της ποεριοδείας του κ Τσαβούσογλου όπου συντναήθηκε με τον Δντη ,μετακλητούς καθηγητές και τα μέλη της πρόσφατα εκλεγείσας σχολικής Επιτροπής .

Βγαίνοντας κατευθύνθηκε σε συμπολίτες της μειονότητας φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους μετέφερε “τα χαιρετίσματα της Τουρκίας και του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.

Εδώ το βίντεο της Ροή news από το fb

https://fb.watch/5Pa4HEmwnO/

https://fb.watch/5Pa82uEFDo/

Αυτή τη στιγμή ο κ Τσαβούσογλου παραθέτει γεύμα σε στελέχη της μειονότητας σε ταβέρνα στα Θάμνα ενώ η παρουσία του στην Κομοτηνή θα ολοκληρωθεί με επίσκεψή του στον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ.

Στις 5 πετάει για Αθήνα …

Ρεπορτάζ φωτογραφίες βίντεο Σάκης Αντωνίου

Exit mobile version