ΕλλάδαΠολιτισμός

Ο Μάριος Φραγκούλης τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Mario Frangoulis σε μια μοναδική συναυλία στο ανοιχτό θέατρο #Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

🎶Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που πραγματοποιεί από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποχαιρετώντας πλέον το καλοκαίρι, μεταφέρει με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ενότητας σαν λαός.

🎶Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη, ο Μάριος Φραγκούλης θα μας χαρίσει μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, δίνοντας έμφαση στην ‘Γαλάζια Λίμνη’ της Λίνας Νικολακοπούλου σε δικές του μουσικές συνθέσεις αλλά και πολλά ακόμα πολύ αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο.
Μαζί με τους αξιόλογους ερμηνευτές Μυρτώ Βασιλείου και Βασίλη Κούρτη, θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έντονα συναισθήματα, έρωτα, κοινωνικές αντιλήψεις, γεμάτο μαγεία και δυνατούς ρυθμούς.

🎶Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που συναρπάζει.

Ώρα έναρξης : 21:00
🆓Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

*️⃣Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων των οδηγιών και συστάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων #covid_19 του Υπουργείο Υγείας
ℹ️Πληροφορίες : 2551064173

Back to top button