ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023Κορυφαία

Ο γιατρός Αθανάσιος Ελευθεράκης υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ο Θρακιώτης γιατρός ,Πρόεδρος της Αδερφότητας Κομοτηναίων Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Ελευθεράκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Ροδόπη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1973 στην Βρέμη της Δ. Γερμανίας παιδί μεταναστών από την Θράκη.

Μεγάλωσα στο χωριό Πόρπη. Τέλειωσα το Γυμνάσιο Νέας Καλλίστης και το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής μεγαλώνοντας σε μια παραδοσιακή αγροτική οικογένεια της ελληνικής επαρχίας.

Σπούδασα Ιατρική στην Σερβία.

Υπηρέτησα στον 21 Λόχο Υγειονομικού στην Κομοτηνή

Ολοκλήρωσα  την Υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στην Θάσο και ειδικεύτηκα στην Ωτορινολαρυγγολογία στα νοσοκομεία: Χαλκίδας, ΑΝΘ Θεαγένειο και ΓΝ Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη όπου διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Είμαι παντρεμένος με την φιλόλογο Χρύσα Παντιέρα και είμαι πατέρας ενός μικρού αγοριού.

Αγαπώ την φύση και ανησυχώ για το περιβάλλον και την οικολογία (είμαι κάτοχος  μεταπτυχιακών σπουδών – master σε θέματα ανακύκλωσης στο ΕΑΠ).

Μου αρέσει η παράδοση και είμαι λάτρης του θεάτρου και της τέχνης. Έχω πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δραστηριότητα (αιμοδοσία, δράσεις με του Γιατρούς του Κόσμου κλπ).

Αγαπώ την ιδιαίτερη Πατρίδα μου με την οποία διατηρώ άρρηκτους δεσμούς και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. Έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος της Αδελφότητας Κομοτηναίων Θεσσαλονίκης ‘’Η ΡΟΔΟΠΗ’’ και είμαι μέλος της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης.

Back to top button