ΚορυφαίαΚοινωνία

Ο Γιάννης Τζαμπάζης μόνος υποψήφιος για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ στη Ροδόπη

Ολοκληρώθηκε και τυπικά πριν από μία ώρα, η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρεία αλλά και τη νέα Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μόνος υποψήφιος τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Τζαμπάζης μετά και την ανακοίνωση του νυν Προέδρου Γιάννη Βεζυργιαννίδη ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Τον υποψήφιο Πρόεδρο θα πλαισιώσει ομάδα υποψηφίων που τεθεί την κρίση των μελών του κόμματος

Ο κ Τζαμπάζης εκτός από Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν Ροδόπης έχει διατελέσει και Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής:

Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.).

Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.)

Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Κομοτηνής, Ιάσμου, Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών Μελών των παραπάνω Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

Δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους 12 ευρώ.

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης.

Back to top button