“Ο Δήμος Ιάσμου χρειάζεται καθαρές λύσεις και αυτές τις δίνει μόνο ο λαός ” δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τζανέρ Ιμάμ

Θέση για τα όσα δραματικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Δήμο πήρε με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ.Ο κ Ιμάμ στην δήλωσή του στο χθεσινό συμβούλιο τόνισε ότι προτίθεται να στηρίξει ,εφόσον του ζητηθεί ένα μεταβατικό σχήμα που θα προκύψει από την παράταξη του παραιτηθέντος Δημάρχου Οντέρ Μουμίν “υπό τον όρο πως αυτή δεν θα έχει καμία απολύτως σκιά από το παρελθόν”.

Η δήλωσή του :

“Ο Δήμος Ιάσμου σήμερα βρίσκεται σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης με πολλές πληγές ανοιχτές και πολλά προβλήματα να συσσωρεύονται και να τον οδηγούν στο σημερινό του αδιέξοδο. Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι όλοι έχουμε υποχρέωση  να τον βοηθήσουμε να ξαναβγεί στο φως. Να αποκτήσει την χαμένη αξιοπιστία του ,να υπηρετήσει τους συνδημότες του και τις επιτακτικές τους ανάγκες.

Σε στιγμές όπως αυτή που ζούμε τώρα οι λύσεις θα πρέπει  να είναι καθαρές .Και τις καθαρές λύσεις τις δίνει μόνο ο λαός ,οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας .Και αυτό θα γίνει στις εκλογές.

Μεχρι τότε και εφόσον μας ζητηθεί ,θα στηρίξουμε μία μεταβατική προσπάθεια ανασυγκρότησης υπό τον όρο πως αυτή δεν θα έχει καμία απολύτως  σκιά από το παρελθόν .

Ο Δήμος θα γυρίσει σελίδα και αυτό είναι χρέος όλων μας όσων πιστεύουμε σε αυτόν τον τόπο και είμαστε διατεθειμένοι να τον αναγεννήσουμε από τις στάχτες του καθιστώντας τον έναν Δήμο δυνατό με αναφορά στη νέα γενιά .

          Τζανερ Ιμαμ 

Δικηγόρος 

Δημοτικός  Σύμβουλος Υποψήφιος Δήμαρχος  Ιάσμου”

Exit mobile version