ΕλλάδαΚοινωνία

Ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος νέος Περιφερειακός Έφορος του Προσκοπισμού στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας, του ως τώρα Περιφερειακού Εφόρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Στόικου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων οι βαθμοφόροι της περιοχής προχώρησαν στην εκλογή νέου Περιφερειακού Εφόρου για την περίοδο 2020-2023.

Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονία – Θράκης εκλέχθηκε ο κ. Χαράλαμπος Νασσόπουλος ύστερα από άψογη εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 παρουσία του Γενικού Εφόρου των Ελλήνων Προσκόπων κ. Μητρομάρα, ο οποίος είχε και την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας, και των ενηλίκων στελεχών από τον Έβρο, την Ροδόπη, την Ξάνθη, την Καβάλα και την Δράμα.

Ο κ. Στόικος έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους γονείς και συνεργάτες του για την βοήθεια τους όλα τα χρόνια  της θητείας του. Με την σειρά του ο κ. Νασσόπουλος αφού παρουσίασε τις θέσεις, τις προτάσεις του και το σχέδιο του για την τριετία 2020-2023 ζήτησε από όλους να τον στηρίξουν στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει για τους Προσκόπους της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Back to top button