ΚορυφαίαΕλλάδα

O πρώην Γενικός Γραμματέας της ΠΑΜΘ Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο Καθηγητής του ΔΠΘ Σωτήρης Σέρμπος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Με τέσσερα ακόμα ονόματα ενισχύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Ο Σωτήρης Σέρμπος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με έντονη δραστηριότητα και αρθρογραφία για διεθνή και εθνικά ζητήματα ενώ για ένα φεγγάρι είχε διατελέσει και σύμβουλος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη .

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος πέρασε από την Κομοτηνή ως Γενικός Γραμματέας της ΠΑΜΘ από το 2004 έως και το 2007 . Κατά τη διάρκεια της θητείας του σημειώθηκε αύξηση της απορροφητικότητας έργων του ΠΕΠ ΑΜΘ από το 13% στο 70% και παράλληλα εγκρίθηκαν 250 ιδιωτικές επενδύσεις ύψους 200.000.000 ευρώ. Διατέλεσε Δήμαρχος Σάμου ενώ ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και το 2019 καταλαμβάνοντας την 13η θέση και 88000 περίπου ψήφους .

Back to top button