ΚορυφαίαΚοινωνία

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής αναρρώνει μετά από κρίση πνευμονοθώρακα ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ-Το μήνυμά του για την περιπέτεια της υγείας του

Στο Νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταβεί σήμερα το απόγευμα ,μόλις ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του κ Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο και συνόδευε ,ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο στήθος. Μετά από ακτινογραφία διαγνώστηκε πνευμονοθώρακας και το επιδόθηκε η κατάλληλη θεραπεία κρίθηκε ωστόσο επιβεβλημένο από τους γιατρούς να παραμείνει επί τριήμερο στο Νοσοκομείο προκειμένου να παρακολουθηθεί η κατάσταση της υγείας του .Ο ίδιος γνωστοποίησε την εξέλιξη με το παρακάτω μήνυμα :

” Χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Ροδόπη, να μεταβώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να αντιμετωπίσω μια κρίση πνευμονοθώρακα, που διαπιστώθηκε από την ακτινογραφία την οποία έκανα.

Με άμεση παρέμβαση των γιατρών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μου συστήθηκε να παραμείνω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τις επόμενες τρεις ημέρες.

Τώρα αισθάνομαι απολύτως καλά και αναρρώνω. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, τους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη τους φροντίδα και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μου παρείχαν.

Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και συμπολίτες μου για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω.

Το μήνυμα μου είναι ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι το στήριγμα της κοινωνίας μας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτή την εποχή και με την πανδημία και ότι η Πολιτεία οφείλει να το θωρακίσει με κάθε κόστος και ικανό τρόπο.“καταλήγει.

Στον βουλευτή Ροδόπη ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και τάχιστα να επανέλθει στις επάλξεις του καθήκοντος.

Back to top button