ΕλλάδαΚορυφαία

Στο Νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά -Αποσύρει την υποψηφιότητά της για την Προεδρεία του ΚΙΝΑΛ -Αναστέλλει την προεκλογική δραστηριότητα και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η ίδια έκανε την ακόλουθη δήλωση αποσύροντας την υποψηφιότητά της για την Προεδρεία του ΚΙΝΑΛ:

“Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.”

Αναστέλλει ο Νίκος Ανδρουλάκης…

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης αναστέλλει την προεκλογική δραστηριότητα του :” Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.” η δήλωσή του .

Back to top button