ΕλλάδαΚοινωνία

“Νίκη της Δημοκρατίας σήμερα” λεει ο βουλευτής Ροδόπης Τάκης Χαρίτου-“Η δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι οι φασίστες έδρασαν δολοφονώντας ” σχολιάζει ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Εξω από το Εφετείο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Τάκης Χαρίτου ο οποίος έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση για την καταδίκη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής :

“Πριν λίγη ώρα ένα μεγάλο δημοκρατικό ξέσπασμα της νεολαίας και του λαού μας, στη συγκλονιστική συγκέντρωση μπροστά στο Εφετείο Αθηνας, που έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν να είναι διαρκώς σε εγρήγορση.
Ο φασισμός πρέπει να συντριβεί σε όλες του τις εκφάνσεις.
Γιατί πέραν του φασισμού που ζήσαμε στη υπόθεση δολοφονίας του Φύσσα και σήμερα καταδικάστηκε , υπάρχει ο φασισμός που υφέρπει στην καθημερινότητα μας και δεν γίνεται άμεσα αντιληπτός.
Νίκη λοιπόν της Δημοκρατίας σήμερα!
Να τη κρατήσουμε ψηλά και να την διαφυλάξουμε!
Παρών ο προεδρος Αλέξης Τσιπρας.
Με Δ Τζανακόπουλο, Θ Θεοχαρόπουλο, Φ Καρασαρλίδου κ δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δήλωση του συντονιστή της Ν.Ε. του Συριζα Ροδόπης

Η σημερινή ιστορική δικαστική απόφαση για την “Χρυσή Αυγή” συμβάδίζει με την άποψη του δημοκρατικού λαού. Η “Χρυσή Αυγή” είναι μια εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος. Τα κορυφαία στελέχη της “Χρυσής Αυγής” διηύθυναν εγκληματική οργάνωση. Για πρώτη φορά η δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι οι φασίστες και οι ναζιστές της “Χρυσής Αυγής” είναι εγκληματίες που έδρασαν συντεταγμένα δολοφονώντας και τρομοκρατώντας. Από εδώ και πέρα οι όποιοι μιμητές να γνωρίζουν ότι εγκληματούν και ως τέτοιοι θα αντιμετωπίζονται. Επί σειρά ετών το αντιφασιστικό κίνημα έλεγε ότι η “Χρυσή Αυγή” είναι μια εγκληματική συμμορία και όχι πολιτικό κόμμα. Ο αγώνας για το ξερίζωμα του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται μέχρι το τέλος. Πλέον η συμμορία της “Χρυσής Αυγής” πρέπει να οδηγηθεί εκεί που της πρέπει: Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

Σταμάτης Σακελλίων
Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Back to top button