ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Νέος Αντιδήμαρχος στον Ίασμο

Καθήκοντα νέου Αντιδημάρχου Ανάπτυξης ,Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων στον Ίασμο αναλαμβάνει ο Γιουσούφ Γιουσούφ από το Σώστη .

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν “από καρδιάς ευχαριστεί τον κ. Οζάν Αλή για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ταυτοχρόνως δε εύχεται καλή θητεία στον νέο Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων, κ. Γιουσούφ Γιουσούφ.Ο οικισμός Σώστου είχε εκλέξει δημοτικό σύμβουλο από τη συμπολίτευση ύστερα από 13 χρόνια, τώρα δε απέκτησε Αντιδήμαρχο μετά από 18 χρόνια…”

Με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Οζάν Αλή, ορίστηκε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Ο κ. Αλή θα αναλάβει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, Δομή Σίτισης) του Δήμου Ιάσμου. Με την ανάθεσή νέων καθηκόντων στον κ. Αλή ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Σήμερα επίσης έγινε γνωστό ότι

Back to top button