ΚοινωνίαΕλλάδαΚορυφαία

Νέοι “κρίκοι” στην αλυσίδα αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους: η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ν Ροδόπης ,οι 4 Σύλλογοι της Ξυλαγανής ,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ροδόπης

Και νέοι σημαντικοί “κρίκοι ” προστίθενται στην μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα για την ανακούφιση του πόνου των πυρόπληκτων συμπολιτών μας . 4 Σύλλογοι της Ξυλαγανής συγκεντρώνουν ΜΟΝΟ τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα και όχι νερά ή τρόφιμα που χρειάζονται μαγείρεμα .Συγκεντρώνονται από σήμερα μέχρι την Παρασκευή

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν Ροδόπης

Καμπάνια της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΡΟΔΟΠΗΣ σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας για τους πυρόπληκτους

Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη καταστροφή που είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικά τα πιο ευάλωτα στρώματα βιώνουν με τον πιο καταστροφικό τρόπο τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, της ελλιπούς θωράκισης της χώρας από τις πυρκαγιές αλλά και της επιλογής της κυβέρνησης να παρακολουθεί τις εξελίξεις περιοριζόμενη στο να εκκενώνει τον πληθυσμό στις πληττόμενες περιοχές που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται.

Ειδικά για την Εύβοια, όπου έχουν καταστραφεί ολόκληρα χωριά, είμαστε σε επαφή και συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους-Ομάδα Χαλκίδας. Στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν καταστραφεί ολοσχερώς δεκάδες μικρότερα και μεγαλύτερα χωριά και οι κάτοικοι έχουν χάσει τα πάντα.

Για κατάθεση χρημάτων
Στον λογαριασμό: ALPHA BANK
ΙΒΑΝ : GR0901401050105002002025873
BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)
Συγκεντρώνουμε:
Εμφιαλωμένο νερό
Χυμούς
Κλινοσκεπάσματα σε καλή κατάσταση
(Σεντόνια και ελαφρές κουβέρτες)
Υπνόσακους σε καλή κατάσταση
Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια μωρομάντηλα οδοντόκρεμες κλπ)
Ενυδατικές κρέμες
Κρέμες για προστασία από μικρό εγκαύματα
(Helenvita).

Τα είδη και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε συνεργασία με τις τοπικές δομές στις πληττόμενες περιοχές.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ροδόπης

“Να γίνει η οργή για τις καταστροφές, αγώνας για την προστασία του λαού! Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας! “ αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης (νερά, κράκερ, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά κτλ.) για να τα παραδώσουμε άμεσα στους πυρόπληκτους.


Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί:

  • Τρίτη 10 Αυγούστου 18.30-21.00 και
  • Τετάρτη 11 Αυγούστου 10.00-12.00 και 18.30-21.00

στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Back to top button