Να συνεχιστεί η συνεργασία συμφώνησαν ΤΕΕ Θράκης και η νέα Πρυτανική Αρχή του Δ.Π.Θ.

Με την ευκαιρία παράδοσης – παραλαβής της νέας πρυτανικής αρχής, μέλη της Διοίκησηςτου Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτρη Λουρίκα, τον γ.γ. Βασίλη Ασημίδη, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Μιχάλη Πασόπουλο και τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης Ηλία Παπασταυρινίδησυναντήθηκαν με τους δύο πρυτάνεις,τον απερχόμενο κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και το νέο πρύτανη κ. Φώτη Μάρη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η τέως αντιπρύτανης και νυν μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης καθηγήτρια κα Μαρία Μιχαλοπούλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας των δύο μερών με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος την κοινωνική υπευθυνότητα καθώς και την ενίσχυση των σκοπών της λειτουργίας τους καιαφετέρου η δημόσια ευχαριστία για την αποδοχή από το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΔΠΘ, αιτήματος του ΤΕΕ Θράκης και παραχώρηση σε αυτό της χρήσης χώρου στον 1ο όροφο του κτιρίου ΣΕΦΚΙΕΤ του ΔΠΘ στην Ξάνθη,για την φιλοξενία – στέγαση του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης τουΤεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης, προκειμένου να συνεργαστεί με τα Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ για την αναζήτηση κοινών έργων, δράσεων καισύνδεση του ακαδημαϊκού έργου με την τοπική κοινωνία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία της κίνησης, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Exit mobile version