ΚοινωνίαΚορυφαίαΠολιτισμόςΡεπορτάζ

“Να σαι καλά λαέ της Κομοτηνής! Μας εκτόξευσες ” – Η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας για την χθεσινό βραδινή συναυλία στην Κομοτηνή

Με μια φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα αναφέρθηκε στη χθεσινή συναυλία στην Κομοτηνή:”

Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν; Σήμερα στην τρομερή Κομοτηνή με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη. Νάσαι πάντα καλά λαέ της Κομοτηνής!

Μας εκτόξευσες.Χείμαρρος τεράστιος πετούσε ο μπαμπάς πάνω από την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» κι άπλωνε προστατευτικά τα χέρια του.

Αύριο και μεθαύριο στον ιερό ναό του Ορφέα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων. Με τον Δημήτρη Μπάση, την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Παναγιώτη Πετράκη και την Σαββέρια Μαργιολά. Νάσαι καλά λαέ της Θράκης!

Μεθαύριο Δευτέρα στην Ξάνθη την πόλη του αγαπημένου φίλου του μπαμπά Μάνου Χατζιδάκι. Με τον Βασίλη Λέκκα και την Σαββέρια Μαργιολά. Νάσαι καλά λαέ της Θράκης!

Στη συναυλία χορεύω ζεϊμπέκικο και κοιτώ μέσα στη ψυχή του πατέρα μου.Νάστε καλά άνθρωποι όλης της Οικουμένης!

Με τσιμπούν τα τσιμπούρια. Ορμούν πάνω στο βαρύ μεγάλο σώμα μου…

Τα τσιμπούρια θα πέσουν από το κορμί μου.Θα εξαφανιστούν.

Βασανιστικά παράσιτα.

Κάνω υπομονή

.Καληνύχτα” ανάφερε η κόρη του συνθέτη που έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα τις μέρες αυτές….

Back to top button