Να μην χαλαρώσουν το καλοκαίρι τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό ζητά το Σωματείο ΑΜΕΑ Ροδόπης

Να μην χλαρώσουν σε καμία περίπτωση τα μέτρα για τον κορωνοΪό ,ιδίως στις κλειστές δομές ,ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο ΑΜΕΑ ΠΕ Ροδόπης:

“Από την πρώτη σχεδόν στιγμή η ΕΣΑμεΑ και τα Σωματεία υπό της ΕΣΑμεΑ είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα σχετικά με τον covid 19. Από την αρχή του προβλήματος έχοντας το knoew how αλλά και υπό την ευθύνη μας άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στέλναμε καθημερινά email τόσο στα Μ.Μ.Ε όσο και σε κλειστές μονάδες φροντίδας Φυλακές ,στρατόπεδα,Κέντρα κοινωνικής Πρόνοιας,γηροκομεία ,ορφανοτροφεία προειδοποιώντας την αύξηση αλλά και την φροντίδα ειδικά των ανθρώπων που είναι έγκλειστοι .

Το πρόβλημα εξηγούσαμε δεν είναι ο μόνο ο έγκλειστος αλλά και ο  δεσμοφύλακας ,γιατρός αξιωματικός νοσοκόμος εργαζόμενος που πρέπει να προσέχει διπλή φορά από τον έγκλειστο μιας και μπαίνει και βγαίνει στην δομή κλειστής φροντίδας.

Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά που δυστυχώς δεν διαψευστήκαμε μην χαλαρώσουν τα μετρά λόγο καλοκαιριού.Τα υπόλοιπα είναι θέμα δικαιοσύνης για τον επιμερισμό ευθυνών .Ο Εχθρός covid 19 είναι ακόμα αχαρτογράφητος και πανούργος  μεταλλάσσεται  εύκολα. Η μόνη επίθεσή μας είναι η Άμυνα .” καταλήγει η ανακοίνωση

Exit mobile version