ΚοινωνίαΚορυφαία

Μόλις τώρα:δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης ο Γιάννης Βεζυργιαννίδης

Δεν θα είναι υποψήφιος για μία τρίτη θητεία στη ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ ο Προέδρος της Γιάννης Βεζυργιαννίδης.Για την πρόθεσή του αυτή ενημέρωση τα μέλη της ΝΟΔΕ πριν από λίγο. Μετά από την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για μία ισχυρή υποψηφιότητα γνωστού επαγγελματία της πόλης που ήδη έχει ετοιμαστεί από καιρό για τη διεκδίκηση .

Η ανάρτηση του Γιάννη Βεζυργιαννίδη :

“Στην αποψινή συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης, που μόλις ολοκληρώθηκε, ενημέρωσα τους συνεργάτες μου για την απόφασή μου να μην διεκδικήσω την εκλογή μου για τρίτη φορά στη θέση του προέδρου της Οργάνωσης, στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη με τα οποία συνεργάστηκα όχι μόνο τα 5,5 τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος αλλά από το 2010 που συμμετείχα στα συμβούλια των ΝΟΔΕ, με τα οποία δώσαμε πολλές εκλογικές μάχες, με αποκορύφωμα αυτή των εθνικών εκλογών του 2019, που πετύχαμε την μεγαλύτερη πανελλαδικά αύξηση των ποσοστών της Ν.Δ. κατά 15,10%. Ευχαριστώ τους Γραμματείς της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Στεργίου, όπως επίσης και τους Γραμματείς Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη και Στέλιο Κονταδάκη για την άψογη και στενή συνεργασία που είχαμε καθώς και όλα τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος, με τα οποία είχα την χαρά να δουλέψουμε μαζί.


Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη που στο πρόσωπο μου στήριξαν την μεγαλύτερη και πιο ενεργή κομματική παράταξη του Νομού μας.  


Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφερθώ στην οικογένειά μου, χωρίς την στήριξη της οποία δεν θα είχα την δυνατότητα να ασχολούμαι σχεδόν σε καθημερινή βάση με τα θέματα και τις δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π. 


Σήμερα, ολοκληρώνεται ένας κύκλος που περιλαμβάνει πολλές όμορφες στιγμές, κάποιες λιγότερο καλές και κάποιες άλλες δύσκολες αλλά σίγουρα πολλές εμπειρίες που αφήνουν το σημάδι τους, Ανθρώπινες σχέσεις που σφυρηλατήθηκαν σε δυνατές στιγμές, με μοναδικό πάντα γνώμονα το καλό της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που οφείλουμε άλλωστε όλοι να υπηρετούμε.”

Back to top button