ΚοινωνίαΚορυφαίαΟικονομίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Μία σπουδαία δωρεά: δύο πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από την εταιρεία «Χατζηκοσμάς»

Σε μία εποχή που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές της οικονομίας αλλά και της κοινωνικής συνοχής, ενέργειες η κάθε δωρεά στο δημόσιο σύστημα υγείας αποτελούν αξιομνημόνευτες και επαινετέες πράξεις.

Σήμερα ,όπως αποκαλύπτει η Ροή news η γνωστή  εταιρεία πλαστικών  «ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ» δώρισε 2 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ στο «Σισμανόγλειο»  Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής  το οποίο έχει καταγεγραμμένες και μεγάλες ανάγκες σε ΜΕΘ .

Πρόκειται για δωρεά ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ η οποία προέρχεται από μία ιστορική και πάντα δυναμική επιχείρηση της Κομοτηνής .Μάλιστα ο όλος εξοπλισμός μεταφέρθηκε με μέσα της ίδιας της εταιρείας στο Νοσοκομείο προκειμένου να αξιοποιηθεί άμεσα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ Αρη Χατζηκοσμά και στη κ Ευανθία γιο και σύζυγο του αείμνηστου ιδρυτή της εταιρείας  Λάκη Χατζηκοσμά που αφήνοντας  πριν από λίγο καιρό τα εγκόσμια , σίγουρα θα αισθάνεται περήφανος γιατί η δική του πολυετής επιχειρηματική διαδρομή η οποία συνοδεύτηκε από αναρίθμητες δωρεές , αποτελούν οδηγό για τους συνεχιστές της προσπάθειάς του. Η επιχείρηση είναι από εκείνες που αναγνωρίζονται για την επιχειρηματική επιτυχία τους αλλά ταυτόχρονα τυγχάνουν και του σεβασμού της τοπικής κοινωνίας για τις πράξεις κοινωνικής ευθύνης που γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χρόνια τώρα…

Σάκης Αντωνίου

Back to top button