ΚορυφαίαΑθλητισμόςΠολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το ποντιακό γλέντι της Αναγέννησης Ποντίων στο Θρυλόριο -Αμείωτο κέφι και βραβεύσεις

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, ανήμερα των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου, η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου διοργάνωσε ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. 

Η πλατεία του χωριού πλημμύρισε με τους ήχους της ποντιακής λύρας του Μπάμπη  Κεμανατζίδη και του Τάσου Πετρόπουλου, με την μελωδική φωνή του Γιώργου Ιωαννίδη στο τραγούδι και τους ηχηρούς παλμούς από το νταούλι του Ραφαήλ Ιακωβίδη. Οι παρευρισκόμενοι ένωσαν τα χέρια, σχημάτισαν έναν τεράστιο κύκλο και χόρεψαν με αμείωτο κέφι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Την πανηγυρική αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Θέμης Τζενετίδης, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης και η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθηνά Νακούση, οι οποίοι απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν στην ομάδα κάθε επιτυχία.

Βραβεύτηκαν ο Πλούταρχος Κανετίδης για την προσφορά του στη διάδοση της ποντιακής παράδοσης, ο Παναγιώτης Βουνάτσος ως πρώτος προπονητής της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, η Αναστασία Περιβολοπούλου , ως πρόεδρος της μοναδικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Ροδόπη ’87 και ο Αναστάσιος Αλεξίου, συνταξιούχους καθηγητής των ΤΕΦΑΑ , για την προσφορά του επί πολλά έτη στην ΕΠΣ Θράκης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου ευχαρίστησαν από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς και φυσικά τον κόσμο που έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό του παρόν.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου

Back to top button