ΑστυνομικάΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Με ρωσικό 9άρι Μακάρωφ η εκτέλεση του 56χρονου στην Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση του 56χρονου θύματος της χθεσινοβραδινής ενέδρας θανάτου στη Νέα Μοσσυνούπολη της Κομοτηνής.

Η Ροή news μίλησε με τον Προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Νίκο Κιφνίδη για τα αποτελέσματα της .

Το θύμα φέρει 5 τραύματα εκ των οποίων το ένα ,στο μηρό ,διαμπερές .Οι βολές σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν από πολύ μικρή απόσταση ,περίπου στο ένα μέτρο και από δεξιά. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα το οποίο μόλις εμφανίστηκε δέχθηκε καταιγισμό πυροβολισμών και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προέκυψαν ίχνη πάλης .

Για την δολοφονία χρησιμοποιήθηκε πιστόλι Μακάρωφ των 9 χιλιοστών όπως μαρτυρούν οι βολίδες οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο .

Μία σφαίρα έπληξε τον άτυχο 56χρονο στο λαιμό ,ενώ οι άλλες στο θώρακα ,την κοιλιά και το πόδι .Ως αιτία θανάτου φέρεται η εσωτερική αιμορραγία από το πλήγμα  ζωτικών οργάνων .

«Ήταν μία καθαρή εκτέλεση» δηλώνει ο ιατροδικαστής περιγράφοντας το πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Θράκης. Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν είχαν σημειωθεί βίαιες ενέργειες με τη χρήση πιστολιών στην Κομοτηνή ,πολλές από τις οποίες δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ, αλλά εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώνεται για πρώτη φορά .

Η Αστυνομία ,που δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση για τη δολοφονία, τηρεί απόλυτη σιγή έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του ή των δραστών που έστησαν καρτέρι θανάτου στον 56χρονο με τις πιθανότητες της σύλληψης να περιορίζονται  ώρα με την ώρα  .Στις έρευνες συμμετέχουν και υπηρεσίες από την Αθήνα που προσπαθούν να συσχετίσουν την δολοφονία με άλλες επιθέσεις που σημειώθηκαν στην χώρα .

Η δολοφονία έχει προκαλέσει τον φόβο στη Νέα Μοσσυνούπολη λόγω της αγριότητας της .

Back to top button
Close