ΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TVΤοπικές ειδήσεις

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εβριτών Ν Ροδόπης (web tv φωτογραφίες)

Με τη συμμέτοχή μελών του ,φίλων αλλά και Εβριτών από ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 12 2022 στο Ποσειδώνιο ο ετήσιος χορός του δυναμικού Συλλόγου Εβριτών Ν Ροδόπης. Ο χορός πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια πανδημίας και ήταν ευκαιρία στα τμήματα του Συλλόγου να παρουσιάσουν ενδεικτικά την υψηλής ποιότητας δουλειά που διαχρονικά γίνεται στο Σύλλογο Εβριτών .

Παρα το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα το νέο τμήμα KPOP που για πρώτη φορά λειτουργεί στο Σύλλογο (και μάλλον στη Ροδόπη)καθώς και τα παιδικά και εφηβικά τμήματα των παραδοσιακών χορών .

Στο Σύλλογο όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Χρήστος Χατζηπέμου λειτουργούν φέτος εκτός των άλλων παραδοσιακών τμημάτων τμήμα κρουστών δρόμου, θεατρικής παιδείας για παιδιά ,θεατρικού αυτοσχεδιασμού και φυσικά χορωδίας επιβεβαιώνοντας το δυναμικό ξεκίνημα του Συλλόγου φέτος .

O χορός των παρεβρισκομένων υπό τη μουσική του ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΗΧΟΥ κράτησε μέχρι το απόγευμα..

Στο χορό παρέστησαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη πατέρας Βαλάντης ,ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτου,ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ελένη Λαφτσή,ο περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας και άλλοι.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες αποκλειστικά καθώς η Ροή news ήταν το μόνο ΜΜΕ της Ροδόπης που παρέστη στο χορό του Συλλόγου.

Και του χρόνου

Back to top button