Mε ικανοποιητική συμμετοχή οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ για το όνομα και τις ΝΕ (web tv φωτογραφίες)

Ως ικανοποιητική αξιολογείται η συμμετοχή μελών του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ στις “τετραπλές” κάλπες που στήθηκαν ανά την Επικράτεια. Στη Ροδόπη και στην Κομοτηνή η κινητικότητα στο κτίριο της Νομαρχίας Ροδόπης αυξήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι ώρα κατά την οποία περσότερα από 350 άτομα είχαν προσέλθει στο χώρο.
Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν για το όνομα του κόμματος μεταξύ των ΚΙΝΑΛ και ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,για τα μέλη της νέας ΝΕ. ,για τις συντονιστικές επιτροπές του κάθε Δήμου καθώς και για τους αντιπροσώπους στο Συνέδριο που θα λάβει χώρα στην Αθήνα περί το τέλος Μαίου.
Να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες γίνονται μετά από 6 χρόνια ενώ για πρώτη φορά ισχύσει ποσόστωση στα κομματικά όργανα για τις γυναίκες .Μέχρι τις 9 το βράδυ αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα μιας και οι κάλπες κλείνουν στις 7μμ.
Φωτογραφίες από τη διαδικασία









Στη Ροή μίλησε ο απερχόμενος Γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης Γιώργος Μανανάς για την διαδικασία