Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

“MAZI” o συνδυασμός του Τζανέρ Ιμαμ για το Δήμο Ιάσμου -“Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διαφοροποίηση με το καταστροφικό χθες του Δήμου”

157 υποψήφιοι συναπαρτίζουν το συνδυασμό που κατέθεσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ ο οποίος αποκάλυψε και το όνομά του :”ΜΑΖΙ” και το έμβλημά του .Σε σχετική ανάρτηση ανέφερε μεταξύ άλλων για το συνδυασμό του :”Μας ενώνει η ανάγκη να βγάλουμε το Δήμο από την καταστροφική πορεία και την απαξίωση. Μας ενώνει η απόλυτη και κάθετη διαφοροποίηση με το καταστροφικό χθες.

Η ανάρτηση εδω:

«ΜΑΖΙ» για το Νέο Δήμο Ιάσμου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η κατάθεση αρμοδίως του συνδυασμού μας ο οποίος διεκδικεί την διοίκηση του Δήμου Ιάσμου.

Επιλέξαμε να του δώσουμε το συμβολικό όνομα «ΜΑΖΙ» για να τονίσουμε την δύναμη της συλλογικής μας προσπάθειας.

Ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ» απαρτίζεται από εξαιρετικούς συνδημότες και συνδημότισσες πραγματικά κοσμήματα των τοπικών κοινωνιών .

Όλους μας ενώνει η υπέρμετρη αγάπη για τον τόπο μας. Μας ενώνει ένα κοινό όραμα στο οποίο ο Δήμος και οι ανάγκες του βρίσκονται στο επίκεντρο .Μας ενώνει η ανάγκη να βγάλουμε το Δήμο από την καταστροφική πορεία και την απαξίωση. Μας ενώνει η απόλυτη και κάθετη διαφοροποίηση με το καταστροφικό χθες.

Θέλουμε να τον κάνουμε δυνατό και θετικό σημείο αναφοράς. Να ξαναφτιάξουμε όλοι ΜΑΖΙ τον Δήμο του μέλλοντος .Τον Δήμο που θα αξίζει να ζει κανείς ,να επενδύει, να ονειρεύεται.

Έναν Δήμο όπου η πολυπολιτισμικότητα θα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα και η σύνθεση ο μοναδικός δρόμος .

Και ενωμένοι όλοι σαν μία γροθιά αφήνουμε πίσω και μακριά όλους εκείνους που κινούνται μόνιμα στο σκότος .Εμείς θα είμαστε το φως .

Ευχαριστώ από την καρδιά όλους και όλες που μπαίνουν με την ψυχή και την καρδιά τους σε αυτή την προσπάθεια .Επιβεβαιώνουν ότι στις εκλογές του Οκτώβρη νικητής θα είναι ο Δήμος Ιάσμου !

Όλοι ΜΑΖΙ για τη νίκη

Ιμάμ Τζανέρ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου

Το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής αποτελείται από 157 άτομα.

Back to top button