ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Μάχη με το χρόνο έδωσαν συνεργεία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών για να αποκαταστήσουν βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης λόγω της κακοκαιρίας

Μάχη για την αποκατάσταση συνεχούς και πλήρους υδροδότησης στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τα συνεργεία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών αυτές τις ημέρες.

Η εμφάνιση του σοβαρού προβλήματος της υδροδότησης ήταν μία από τις βασικές επιπτώσεις της έντονης κακοκαιρίας και των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

          Οι μεγαλύτερες βλάβες που προκλήθηκαν σε ποτάμια, σε αναχώματα και σε αντλιοστάσια: στις Σάπες, στο Λοφάριο, στα Κασσιτερά, στον μόνιμο οικισμό Ποντίων, στο Αρσάκειο, στο Πρωτάτο, στον Έβρενο, στα Πετρωτά, στον Αετόλοφο, στη Μαρώνεια, στην Εργάνη, στη Βέννα, στη Νέα Πέτρα, στους Ασκητές, στα Μίρανα και αλλού, έχουν αντιμετωπιστεί κι ολοκληρωθεί χάρη στις φιλότιμες εργώδεις προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

Η συντονισμένη παρέμβαση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με την πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των ζημιών που προκλήθηκαν στο σύνολο των οικισμών κατά τις επόμενες ημέρες.

Back to top button