Λουλούδια ,δάκρυα και σιωπή για τη Γεωργία από τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές της στο ΔΠΘ

Δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ κυρίως από τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής της οποίας και η ίδια ήταν φοιτήτρια αλλά και άλλων σχολών και τμημάτων βρέθηκαν πριν από λίγο στο γήπεδο ,προπονητικό κέντρο της Πανεπιστημιούπολης του ΔΠΘ και στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η Γεωργία Σολανάκη και άφησαν λίγα λουλούδια.

Βουβός πόνος, δάκρυα ,σιωπή και πολλά ερωτηματικά για την 22χρονη συμφοιτήτριά τους που έφυγε πρόωρα από τη ζωή αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτηματικά.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ,στην είσοδο του χώρου μία σημεία κυματίζει μεσίστια άγνωστο από ποιού πρωτοβουλία ωστόσο συμμετέχει στο πένθος του Πανεπιστημίου και της ίδιας της πόλης της Κομοτηνής .

Η Γεωργία ήδη βρίσκεται καθοδόν για το τελευταίο της ταξίδι στη γενέτειρά της όπου συγγενείς και φίλοι θα την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία ενώ πίσω της αναζητώνται τα αίτια που την οδήγησαν στο θάνατο.

Χθες η νεκροψία δεν έδειξε τίποτα απολύτως και έτσι έγινε λόγος για “ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας”

Ίσως φως πέσει από την ιστολογική εξέταση που θα ακολουθήσει πλην όμως βέβαιο είναι ότι δεν θα απαλύνει τον πόνο των συγγενών αλλά και της τοπικής κοινωνίας που είδε ένα αγγελούδι που σπουδάζει σε αυτήν να φεύγει πρόωρα και ανεξήγητα για το μακρύ της ταξίδι…

Exit mobile version