ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Λήγει σήμερα ο καραντίνα στο Αγίασμα του Δήμου Ιάσμου -Τήρηση μέτρων συστήνει ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών για τα κρούσματα στο Δήμο του


Σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, λήγει  η καραντίνα, στην οποία είχαν υποβληθεί οι κάτοικοι του οικισμού Αγίασμα του Δήμου Ιάσμου. Μετά την εμφάνιση μεμονωμένων κρουσμάτων, για προληπτικούς λόγους ο οικισμός είχε τεθεί σε καραντίνα στις 16 Ιουνίου, ενώ στις 17 Ιουνίου οι κάτοικοί του υποβλήθηκαν σε εξετάσεις Covid-19, οι οποίες ήταν όλες αρνητικές.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ανακοίνωσε ότι η καραντίνα στον οικισμό θα αρθεί σήμερα, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα προληπτικά μέτρα θα συνεχιστούν σε όλη την εδαφική περιφέρεια του δήμου.  
«Μετά από επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κο. Νίκο Χαρδαλιά και τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κο. Βασίλειο Παπαγεωργίου ενημερώνω την κοινή γνώμη ότι τα ειδικότερα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης και της καραντίνας, για τον οικισμό Αγιάσματος αίρονται σήμερα από τις 21.00 το βράδυ.», ανέφερε ο Μουμίν.

Έκκληση για τήρηση μέτρων ατομικής και δημόσιας υγείας από το Δήμαρχο Μαρώνειας Σαπών μετά από τα κρούσματα στο Δήμο

Οι ημέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, αφού διαγνώσθηκαν συμπτώματα κορονοϊού στην περιοχή μας.
Απευθύνομαι σε όλους σας και σας παρακαλώ να είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και όλων των αρμόδιων φορέων.
Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών είναι σε εγρήγορση και επεμβαίνει άμεσα όπου υπάρχει ζήτημα και ανάγκη, παρέχοντας προστασία και ασφάλεια σε όλους τους κατοίκους , σε όποιο σημείο του Δήμου και αν ζουν.
Δεν φοβόμαστε. Προστατευόμαστε. Ασπίδα μας ,η γνώση.

Back to top button