ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Κορωνοϊός:και τρίτος θάνατος από την Κομοτηνή μέσα σε 2 μέρες-Κατέληξε στην Αλεξανδρούπολη 58χρονη γυναίκα-Ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία ο θάνατος μίας 58χρονης γυναίκας η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.Η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο σχολιασμός των διαφόρων θεμάτων της επικαιρότητας ήταν πάντοτε ενδιαφέρων και ευαίσθητος .Η ίδια στο προφίλ της στο fb είχε γνωστοποιήσει την εισαγωγή της με ανάρτησή της στις 2 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για την καθαριότητα της πτέρυγας στην οποία τότε φιλοξενούνταν .

Την ίδια μέρα με νεότερη ανάρτησή της που έμελλε να είναι και η τελυταία της ανέφερε πως “Ευτυχως βγηκαν αρνητικα τα αποτελεσματα. Θα το ξανακανουμε για πιο σιγουρια. Αυτοι θελουν να σε αρρωστησουν με το ζορι”

Δυστυχώς ήμερα το πρωί η κόρη της γνωστοποίησε στους φίλους της την απώλειά της με την εξής ,δημόσια,ανάρτηση :”Καλησπέρα, είμαι η κόρη της Πέπης, η Μαρίνα. Κάποιοι με γνωρίζετε, άλλοι όχι. Η μητέρα μου έφυγε απόψε το βράδυ από τη ζωή, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αλεξανδρουπολης με covid 19 εκτός των άλλων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια. Εύχομαι να θυμάστε μόνο τα καλά της μητέρας μου,οπως κρατάμε εγω και η υπολοιπη οικογένεια,και να την μνημονευετε. Ο μόνος λόγος που κάνω μια τέτοια ανακοίνωση από εδώ είναι πως είστε τόσοι πολλοί οι γνωστοί και φίλοι της μητέρας μου και δε θα μπορούσα να σας ενημερώσω όλους προσωπικά. Να έχετε όλοι υγεία και οι οικογένειες σας και να μη ζήσετε το κακό αυτό! Να προσέχετε για εσάς και για τους άλλους, εμείς ήμασταν άτυχοι…..”

Back to top button