Κορωνοϊός:1 θετικό στα 110 τεστ στην Ξυλαγανή-Θάνατος 71χρονης γυναίκας από την Κομοτηνή -Τη Δευτέρα rapid tests στα Αμάραντα

   Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες τα drive–through rapid  test (εξέταση σε πολίτες που επιβαίνουν στα οχήματά τους),  για τον Covid-19 στην Ξυλαγανή την 17/12/2020, που διενήργησε ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Συνολικά προσήλθαν 110 πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ταλαιπωρία, καθυστέρηση και μεγάλη αναμονή οι πολίτες ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της εξέτασης.Σύμφωνα με το ΧΡΟΝΟ βρέθηκε ένα θετικό μόνο μεταξύ των 110 δειγμάτων που εστάλη για μοριακό επανέλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 21/12/2020 στα Αμάραντα από 10:00 έως 14:00, μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα-Αγροτικό Ιατρείο θα πραγματοποιηθούν τα drive–through rapid test για τον covid-19, από την μονάδα του ΕΟΔΥ. Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εντός του Κοινοτικού Καταστήματος.

Στο μεταξύ σήμερα κηδεύτηκε με το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο στην Κομοτηνή 71χρονη γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχασε τη ζωή της λόγω κορωνοϊού.

Exit mobile version